A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Telektisztítás

Telektisztítás: mikor és hogyan?

telektisztítástelektisztítás segítségével akár nagyobb területek is megszabadíthatóak a bokroktól és a magasra nőtt gyomnövényektől.

Telektisztításra alapvetően egyetlen okból lehet szükség: ha a telek gondozatlan, elvadult, és már belépni sem lehet a területre, annyira magasra nőttek a gyomok. Ennek azonban már számtalan oka lehet: egy régóta üresen álló ház, amit el szeretnénk adni, vagy egy frissen megvásárolt építési terület, amire az új otthonunkat szeretnénk felépíteni, de persze az is előfordul, hogy valakinek már se energiája, se ideje rendben tartani a kertjét, és az elér egy olyan szintet, amikor egy kis kertészkedés már nem elég ahhoz, hogy újra használhatóvá váljon a terület.

telektisztítás - attól függően, hogy milyen növényzettel kell "megküzdeni" - elsősorban kitartást igényel, de ezen felül többféle berendezés szakszerű használatát is. A gaz még a legegyszerűbb eset, hiszen azt akár kaszával is le lehet vágni, a bokrok és más, fás szárú növények azonban sokkal komolyabb elbánásban részesülnek: a kivágásuk után ágdarálóval apró méretűre daráljuk őket, mert így könnyebb a szállításuk, illetve a komposztálásuk is.

Akad még egy tényező, amit figyelembe kell venni a telektisztítás során, ez pedig a növényzet összetétele. Hazánkban is megélnek olyan növények, amelyek mérgezőek, illetve más módokon képesek ártani az emberi szervezetnek, és nem csak elfogyasztás, de akár érintés útján is. Ezek felismerése, illetve a szakszerű kezelés szakértelmet és tapasztalatot igényel, tehát érdemes szakértőkre bízni a feladatot.

Ha telektisztításra lenne szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Tapasztalatunknak köszönhetően rövid időn belül megszabadítjuk a területet az elvadult növényzettől, sőt, a fatuskók kiszedését és a veszélyes fák kivágását is ránk bízhatja.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a telektisztítás lehetősége iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A szakszerű telektisztítás fontossága

telektisztítás

Vannak telkek, amiket nagyon szépen rendben tartanak tulajdonosaik, de vannak olyanok is, amiket idő hiányában vagy más okból elhanyagolnak. Nem szükségszerű, hogy ezek a telkek az enyészeté legyenek, hiszen van lehetőség szakszerű tisztításukra és rendszeres karbantartásukra.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe akár rendszeresen a telektisztításhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat! Ha minőségi munka eredményét szeretné viszontlátni, bízza elhivatott, lelkiismeretes és nem utolsósorban képzett szakemberekre a telektisztítást!

Miért fontos, hogy hozzáértők végezzék a telektisztításhoz kapcsolódó feladatokat? Először is rengeteg féle kihívást jelent egy ilyen projekt, hiszen a terület jellegétől, elhanyagoltságától függően szükség lehet tuskó kiszedésre, gallyazásra, fűnyírásra, bozótritkításra, faaprításra, gyomlálásra is. Ezeket természetesen úgy kell kivitelezni, hogy közben a terület többi része ne sérüljön, megmaradjon az egyensúly, a növények tovább növekedhessenek. A kontár munka maradandó kárt tehet a terület ökoszisztémájában, de akár balesetveszélyes is lehet.

Kerülje el a fölösleges kockázatokat, és bízza profikra a telektisztítást!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu