A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Telektisztítás

Telektisztítás Pest megyében: elvadult kerteket is rendbe teszünk

Ne halogassa portája rendbetételét, rendelje meg a telektisztítást Pest megyében a mi csapatunktól! Minden munkát ránk bízhat, ami a zöldterületen adódik.

Az elhanyagolt telek nem teszi a környéken népszerűvé

Nincs is szomorúbb annál, amikor egy kertet elvadult állapotban magára hagynak. A gazos udvar, a mindent elborító kócos bokrok, elszáradt ágak látványa azonnali cselekvésért kiált. A túlburjánzott kert természetes szépségének helyét gyorsan átveszi az elgazosodott telek lehangoló hangulata. Csak idő kérdése, hogy a szomszédok szóvá tegyék és felhívják a tulajdonos figyelmét a gondozás hiányára.

Ne hagyja, hogy a környék összképét pont az Ön telke és annak állapota rontsa el! Előfordul, hogy egy ingatlannak hosszú ideig nincs gondozója és az új tulajdonosnak kell a felhalmozódott munkákat elvégezni. Mi megcsináljuk Ön helyett a kaszálást, tuskó kiemelést, gazolást, ágaprítást, metszést vagy a bozótirtást. Sokrétű, változatos feladatokból álló projektről van szó, amihez speciális kertészeti eszközök is kellenek.

A gazos kert következményekkel is jár

A halogatásnak nincs értelme, mert akár meg is bírságolhatják a tulajdonost. Amennyiben a telken növekvő növények között parlagfű vagy egyéb, allergén gyomnövény is található, a tulajdonost kötelezhetik kaszálásra. A telek megtisztítására határidőt szab ki az illetékes hivatal, aminek a teljesítésével a tulajdonos elkerülheti a bírság kifizetését. A bírság összege elérheti akár a több millió forintot is, ezért sem érdemes megvárni a felszólítást.

Érdemes a kert vagy a telek rendezettségét fenntartani, hiszen ez mindenki érdeke. A növények szép látványa csak egy kis kertészkedés kérdése.

A csapatunk nemcsak jártas a zöldterület gondozás minden feladatában, de rendelkezik az ehhez szükséges eszköztárral is. Forduljon hozzánk, ha túl nagy falatnak érzi a telke rendbetételét, nem akar vele fáradni vagy egyszerűen nincs ideje ilyen projektekre! A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket, konzultáljon a kollégánkkal a telektisztítás lehetséges időpontjairól!

Telektisztítás: mikor és hogyan?

telektisztítástelektisztítás segítségével akár nagyobb területek is megszabadíthatóak a bokroktól és a magasra nőtt gyomnövényektől.

Telektisztításra alapvetően egyetlen okból lehet szükség: ha a telek gondozatlan, elvadult, és már belépni sem lehet a területre, annyira magasra nőttek a gyomok. Ennek azonban már számtalan oka lehet: egy régóta üresen álló ház, amit el szeretnénk adni, vagy egy frissen megvásárolt építési terület, amire az új otthonunkat szeretnénk felépíteni, de persze az is előfordul, hogy valakinek már se energiája, se ideje rendben tartani a kertjét, és az elér egy olyan szintet, amikor egy kis kertészkedés már nem elég ahhoz, hogy újra használhatóvá váljon a terület.

telektisztítás - attól függően, hogy milyen növényzettel kell "megküzdeni" - elsősorban kitartást igényel, de ezen felül többféle berendezés szakszerű használatát is. A gaz még a legegyszerűbb eset, hiszen azt akár kaszával is le lehet vágni, a bokrok és más, fás szárú növények azonban sokkal komolyabb elbánásban részesülnek: a kivágásuk után ágdarálóval apró méretűre daráljuk őket, mert így könnyebb a szállításuk, illetve a komposztálásuk is.

Akad még egy tényező, amit figyelembe kell venni a telektisztítás során, ez pedig a növényzet összetétele. Hazánkban is megélnek olyan növények, amelyek mérgezőek, illetve más módokon képesek ártani az emberi szervezetnek, és nem csak elfogyasztás, de akár érintés útján is. Ezek felismerése, illetve a szakszerű kezelés szakértelmet és tapasztalatot igényel, tehát érdemes szakértőkre bízni a feladatot.

Ha telektisztításra lenne szükség, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Tapasztalatunknak köszönhetően rövid időn belül megszabadítjuk a területet az elvadult növényzettől, sőt, a fatuskók kiszedését és a veszélyes fák kivágását is ránk bízhatja.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a telektisztítás lehetősége iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A szakszerű telektisztítás fontossága

telektisztítás

Vannak telkek, amiket nagyon szépen rendben tartanak tulajdonosaik, de vannak olyanok is, amiket idő hiányában vagy más okból elhanyagolnak. Nem szükségszerű, hogy ezek a telkek az enyészeté legyenek, hiszen van lehetőség szakszerű tisztításukra és rendszeres karbantartásukra.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe akár rendszeresen a telektisztításhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat! Ha minőségi munka eredményét szeretné viszontlátni, bízza elhivatott, lelkiismeretes és nem utolsósorban képzett szakemberekre a telektisztítást!

Miért fontos, hogy hozzáértők végezzék a telektisztításhoz kapcsolódó feladatokat? Először is rengeteg féle kihívást jelent egy ilyen projekt, hiszen a terület jellegétől, elhanyagoltságától függően szükség lehet tuskó kiszedésre, gallyazásra, fűnyírásra, bozótritkításra, faaprításra, gyomlálásra is. Ezeket természetesen úgy kell kivitelezni, hogy közben a terület többi része ne sérüljön, megmaradjon az egyensúly, a növények tovább növekedhessenek. A kontár munka maradandó kárt tehet a terület ökoszisztémájában, de akár balesetveszélyes is lehet.

Kerülje el a fölösleges kockázatokat, és bízza profikra a telektisztítást!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu