A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Telektisztítás

A szakszerű telektisztítás fontossága

telektisztítás

Vannak telkek, amiket nagyon szépen rendben tartanak tulajdonosaik, de vannak olyanok is, amiket idő hiányában vagy más okból elhanyagolnak. Nem szükségszerű, hogy ezek a telkek az enyészeté legyenek, hiszen van lehetőség szakszerű tisztításukra és rendszeres karbantartásukra.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe akár rendszeresen a telektisztításhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat! Ha minőségi munka eredményét szeretné viszontlátni, bízza elhivatott, lelkiismeretes és nem utolsósorban képzett szakemberekre a telektisztítást!

Miért fontos, hogy hozzáértők végezzék a telektisztításhoz kapcsolódó feladatokat? Először is rengeteg féle kihívást jelent egy ilyen projekt, hiszen a terület jellegétől, elhanyagoltságától függően szükség lehet tuskó kiszedésre, gallyazásra, fűnyírásra, bozótritkításra, faaprításra, gyomlálásra is. Ezeket természetesen úgy kell kivitelezni, hogy közben a terület többi része ne sérüljön, megmaradjon az egyensúly, a növények tovább növekedhessenek. A kontár munka maradandó kárt tehet a terület ökoszisztémájában, de akár balesetveszélyes is lehet.

Kerülje el a fölösleges kockázatokat, és bízza profikra a telektisztítást!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu