A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Favágás Fóton: hívjon minket a szélvihar miatt veszélyessé vált fához!

Favágás FótonFavágás Fóton megbízható cégtől, szakszerűen, elérhető áron! Hívjon minket bizalommal, ha a szélvihar miatt veszélyessé vált fától szabadulna meg!

Az idei évben eddig több napon is viharos szél fújt, ami sajnos sok fát megtépázott. A teljesen kicsavart fák látványa sem megy mostanában  ritkaság számba, de az is gyakori, hogy hatalmas ágak törtek le, akár teljesen, akár csak félig, ezzel veszélyeztetve a környéken közlekedőket. Az Ön fóti kertjében is súlyos kárt okozott a szél? Ne menjen tovább, cégünk kedvező feltételekkel vállalja a veszélyessé vált fa vágását Fóton!

favágás Fóton rövid időn belül megoldható, így nem kell hetekig attól tartani, hogy bajt okot a félig letört ág vagy kidől az egész fa. A feladatot azonban mindenképp érdemes szakemberre bízni, mert sajnos vágás közben is könnyen vehetnek veszélyes fordulatot az események, és természetesen a környéken lévő épületek, vezetékek, utak biztonságáról is gondoskodni kell. A favágás Fóton tapasztalatot és korszerű eszközöket igénylő feladat, amit cégünk megfizethető áron végez. Érdemes minél előbb felvenni velünk a kapcsolatot, ha a szélvihar megdöntött egy fát, esetleg egy nagyobb ágat félig letört és úgy tűnik, hogy menthetetlen a helyzet.

favágás Fóton természetesen egyéb okokból is szükségessé válhat. Előfordul, hogy nincs más megoldás, ha a fa útban van vagy beteg. Az ilyen esetekben azonban fontos, hogy lehetőség szerint még a madarak fészkelési időszaka előtt sort kerítsünk a növény eltávolítására, minél inkább lecsökkentve a környezeti károkat. Cégünk minden megrendelést igyekszik rövid időn belül teljesíteni, így még nincs késő a tavasz megérkezése előtt megszabadulni a feleslegessé vált növénytől.

Ha szeretné igénybe venni a szakszerű favágást Fóton, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak minden felmerülő kérdésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, hogy a lehető leggyorsabban elvégezhessük a feladatot!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Fakivágás? Mi megoldjuk!

fakivágásA fák szebbé teszik környezetünket, szépségükkel, termésükkel és terebélyes árnyékukkal hálálják meg gondoskodásunkat, ám eljöhet az az idő, amikor már csak a fakivágás lehet megoldás. Milyen esetekben lehet szükség gallyazásra, fakivágásra?

  • Hiába kedvező fekvésű a szobája, mégsem tudja élvezni a nap éltető sugarait, mert az előtte álló fa túl nagyra nőtt vagy rossz helyen van.
  • Van olyan fája, aminek több korhadt ága is van, betegség támadta meg a növényt, ami már menthetetlennek tűnik.
  • Egy hatalmas vihar jelentős kárt tett a fában, több ágat megtépázott, és veszélyessé vált a növény.
  • Építkezne, átalakítaná kertjét, és az egyik fa akadályt jelent a további munkálatok során.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és bízza ránk a fakivágást! Érdemes minket választania, ahelyett, hogy Ön próbálná megoldani a problémát, hiszen tapasztalt szakembereink a célnak megfelelő eszközökkel végzik a feladatot! Önnek csak annyi a dolga, hogy elmondja, mire van szüksége!

A profi favágó ért a veszélyes fák kezeléséhez!

Profi favágó munkát végzünk bármilyen fakivágásnál! A zöld területek kezelését csak bízza ránk, ha nem szeretne veszélyes fa közelében élni tovább!

A fák sokáig élnek, de nem mindig az életkoruk az, ami miatt véget ér az életük egy kertben vagy bármilyen zöld területen. A fákat könnyen megtámadhatja betegség, viharkár érheti őket vagy egy baleset folytán kerülhetnek olyan állapotba, ami miatt a kivágás vagy az ágak eltávolítása marad az egyetlen lehetőség. A profi favágók az ilyen feladatokkal könnyen és gyorsan elbánnak. Az ő tapasztalatukkal és felszerelésükkel egy fakivágás vagy éppen telektisztítás a tervek szerint alakul. 

Azok a fák, amik túl magasra nőttek és lakóház közelében foglalnak helyet, sajnos gyakran kivágásra vannak ítélve. Az ilyen magas fákat fokozatosan kell eltávolítani, gyakran több, profi favágó, összehangolt munkája eredményeképpen. A dőlésnek indult, korhadt vagy beteg növények szintén nem maradatnak ember lakta vagy ember járta helyszínen. Az ő sorsuk is a kivágás, visszavágás a profi favágók segítségével. A profi favágó tudja, hogy mi a legjobb módja a fakivágásnak és hogyan lehet azt biztonságosan lebonyolítani. Ön ne próbálkozzon ilyen és ehhez hasonló dologgal, mert abból nagyon könnyen baleset alakulhat ki! A szolgáltatás díja bőven megéri azt a nyugalmat, amit cserébe kap érte. A csapatunk helyszíni felméréssel, igény szerint a zöld hulladék elszállításával és feldolgozásával bonyolítja le a fakivágást, telekrendezést. Mindent elvégzünk az elejétől a végéig, Önnek csak meg kell rendelni!

A zöld területek rendben tartásához sajnos nem mindig elegendő egy jól felszerelt kerti eszköztár. A gyakorlott kertészek, lelkes kertészkedők sem tudnak minden feladattal úgy megbirkózni, ahogyan azt a kert vagy a park igényelné. Ilyenkor elkerülhetetlen profi favágót felkérni arra, hogy végezze el a szükséges munkálatokat. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha szüksége van ilyen jellegű szolgáltatásra kert karbantartáshoz! A részletekről érdeklődjön az egyik, megadott elérhetőségen!

Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu