A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Ágdarálás Pest megye

Ágdarálás Pest megye

Az ágdarálásból származó faaprítékot használja fel!

Az ágdarálás megszabadítja a levágott, lehullott faágaktól. A kertben ismét rendezett kép fogadja a tulajdonosokat a darálást követően.

Ahol bokrok és fák vannak, ott gallyak és ágak is lesznek a földön, amikor metszés kerül sorra vagy egyszerűen csak a természet teszi a dolgát. A zöld hulladék egy részét fel lehet használni komposztnak vagy el is lehet tüzelni télen, felhasználni kerti sütögetéshez, de ha egyiket sem szeretné megtenni, még akkor is marad lehetőség. Rendeljen ágdarálást, tüntesse el a kertben helyet foglaló ágakat és gallyakat! Az ágdarálás nemcsak arra praktikus megoldás, hogy a zöld területet ne csúfítsa el a szerteszét fekvő zöld hulladék, hanem arra is, hogy újrahasznosítható zöldet tudjon felhasználni a kert tulajdonosa.

Az ágdarálással faapríték készül, hiszen a daráló berendezés minden, kisebb nagyobb ágat és gallyat elnyel, majd ledarálja. A fából apríték készül, ami azonnal be is gyűjthető a daráló berendezés másik végén. Az ágdarálás így keletkezett termékét a megrendelő tehát újra tudja hasznosítani. A gallyakból, ágakból új formában talajtakaró válhat. A talajtakaró alkalmazása olyan előnyökkel jár, amiket nem érdemes kihagyni. A lefedett területen a talaj kevésbé szárad ki, ami nagyon hasznos a szárazabb nyári időszakokban is. A gyomok növekedését meggátolja, ami kevesebb kertészkedést igényel. Az ágdarálásból származó mulcs vagy talajtakaró beépül a talajba és növelni tudja annak a tápanyag tartalmát. Zöldebb, rendezettebb és szebb kertje lesz, ha a talajtakarást is megtervezi. Tartsa meg az ágdarálás termékét és jusson természetes anyagú, környezettudatos mulcshoz a saját kertjéből, a mi közreműködésünkkel!

Forduljon rutinos szakemberhez, ha már nem tudja hova tenni a száraz gallyakat, lemetszett ágakat az udvaron, a kertben! A felszerelésünket, az ágdaráláshoz, tereprendezéshez szükséges gépeket a helyszínre szállítva elvégezzük a megrendelt szolgáltatást. Amennyiben szeretne tőlünk szolgáltatást rendelni, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Ágdarálás Pest megyében időhiánnyal küzdő kerttulajdonosoknak

ágdarálás Pest megyében

Ágdarálást Pest megyében tud rendelni, ha nincs ideje a kertre. A kert gondozását gépekkel és szakértelemmel együtt tudjuk elvégezni megrendelőinknek.

Az Ön kertjében is sok bokor, fa díszeleg, amik zöldellő és virágzó oázissá teszik a területet? A növényekkel rendszeresen foglalkozni kell, hogy a kert rendezett is legyen, ne csak elburjánzott zöld terület. A rendszeres feladatokat igénylő munkák közé tartozik a gallyazás, a metszés és az így keletkező zöldhulladék feldolgozása is. Az ágdarálást Pest megyében szakszerűen tudjuk elvégezni azoknak az ügyfeleknek, akik nagyobb mennyiségű zöldhulladékhoz szeretnék igénybe venni ezt a szolgáltatást. A kézi aprítás, feldolgozás egyedül sok időt vesz igénybe, a zöldhulladékot elégetni környezetszennyező és balesetveszélyes is. Döntsön egy kényelmesebb és hatékonyabb megoldás mellett! Az ágdarálás Pest megyében minden telektulajdonos számára ajánlott lehetőség, aki nem szeretne elhanyagolt kertet.

Az ágdarálás ipari, hordozható berendezéssel történik, ennek köszönhetően a helyszínen tudjuk elvégezni a zöldhulladék feldolgozását. Önnek nem kell részt vennie a munkában, az ágaprító gép minden ággal, gallyal megbirkózik, nagyobb mennyiséget is fel tud dolgozni rövid idő alatt. Az ágdarálás Pest megyében magába foglalja a darálásból keletkező apríték elszállítását is. Ha nem akarja felhasználni az aprítékot a kertben, mi gondoskodunk az elszállításról is. A munka gyorsaságát elősegíti a megfelelő előkészítés is. Az ágdarálás Pest megyében olyan szolgáltatással is megrendelhető, mint a telektisztítás, a gallyazás, az ágak szétválogatása, összegyűjtése. Fontos tudni, hogy ágdarálásra levelek vagy régi, komposztált gallyak, túl nagy átmérőjű ágak nem alkalmasak.

Az ágdarálás Pest megyében elérhető szolgáltatásunk kertek, parkok, zöld területek tulajdonosai, fenntartói számára. A zöldhulladék kezelését gyorsan és megbízhatóan végezzük el. A többi, kertgondozáshoz kapcsolódó szolgáltatásunkat is érdemes igénybe vennie, hiszen egy kertben sok feladat adódik. Ha nincs ideje, de fontos Önnek a kertje, segítünk a kert fenntartásában!

Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu