A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Szolgáltatásaink / Galéria

Szolgáltatásaink:

Tekintse meg szolgáltatásainkat és Hívjon minket bátran, ha nem bír zöld hulladékával mi elszállítjuk!

  • favágás,
  • telektisztítás,
  • bozótirtás,
  • ág és zöld hulladék szállítás,
  • darálás

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődjön

telefonon!

Ágak és más zöld hulladék szállítása: bízza ránk!

zöld hulladék elszállítászöld hulladék elszállítását követően már csak egy dolog van hátra: csodálni a rendezett kertet!

Tavasszal minden megújul: nem csak a természet, de mi magunk is, és persze ilyenkor igyekszünk minden mást is “megújítani”, azaz ebben az időszakban végezzük el a tavaszi nagytakarítást is, és akinek van kertje, felkészíti azt a nyárra, illetve eltakarítja a tél maradványait. A fák, cserjék és bokrok nyesése, illetve a gyomlálás során azonban nagy mennyiségű zöld hulladék termelődik, ami alapvetően persze komposztálható, ám a kisebb kertekben nem nagyon van lehetőség erre, de a nagyobb kertek esetében – ahol a komposztáló tartozéknak számít – sem végtelen a kapacitás, és egy idő után mindenképp szükségessé válik a zöld hulladék elszállítása.

Sokakban merül fel ilyenkor a kérdés: “Vajon drága lesz?” Nos, természetesen a zöld hulladék elszállításának van költsége, azonban egyrészt nem fogja jelentősen megterhelni a családi költségvetést, másrészt megéri, hiszen így szabályos és környezettudatos módon lehet megszabadulni a hulladéktól. A szabálytalan módok – vagyis az illegális szemétlerakás, illetve a zöld hulladék égetése nem csak környezeti károkat okoz, hanem nagy összegű pénzbírsággal is sújtható, tehát mindenképp érdemesebb a zöld hulladék elszállítását választani ezek helyett.

Ha Ön is a kertje megújítását tervezi, esetleg egy nemrég vásárolt telek teljes megtisztítása a cél, vagy csak a szokásos, tavaszi rendrakásra készül, a zöldhulladék-elszállítás segítségével könnyen és gyorsan szabadulhat meg mindentől, ami a kert átalakítása során keletkezik, ráadásul szabályosan és alacsony költséggel. Válasszon Ön is bennünket, vegye igénybe szolgáltatásunkat, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a zöld hulladék elszállításának lehetőségével kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Bozótirtás: miért bízzuk szakértőkre?

bozótirtásBozótirtás megbízható cégtől, rövid határidő alatt, megfizethető áron. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, mi vállaljuk új telkének megtisztítását!

Amikor az ember egy új telket vásárol, az első, amit meg kell oldani, az a terület megtisztítása. Szerencsés esetben ez gyorsan megvan, de ha egy elhanyagolt, nem gondozott telekről van szó, akkor bizonyára elkerülhetetlen a bozótirtás. Fontos, hogy elsőként átgondoljuk, hogy teljesen “tiszta” területre van szükségünk, vagy esetleg lennének olyan fák, amiket szívesen megtartanánk. Másodsorban pedig, érdemes keresni egy profi csapatot a bozótirtáshoz, mert általában nagyobb munka és több időt vesz igénybe, mint gondolnánk.

Sokan alábecsülik a bozótirtást, és úgy gondolják, hogy ezt egyénileg is gyorsan meg tudják oldani. Ha csak egy-két kisebb bokor eltávolításáról van szó, akkor ez valóban így lehet, ám, ha a terület egyáltalán nem volt gondozva, akkor mindenképp tapasztalt segítségre lesz szükség. A bozótirtást alapvetően a helyi adottságok is befolyásolják, például nem mindegy, hogy milyen a talaj: a homokos, laza szerkezetből sokkal könnyebb eltávolítani a növényeket, mint a kötött, agyagos, süppedésre hajlamos földből. A talaj a megközelíthetőség miatt is fontos, hogy mennyire lehet hozzáférni a területhez a gépekkel. A bozótirtás során figyelni kell az esetleges szintkülönbségre is. Vízszintes talajon nincs gond, de egy meredekebb területen sokkal nagyobb óvatosságot igényel a munka.

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik bozótirtással, így nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Professzionális eszközökkel rendelkezünk, így a legnehezebb helyzeteket is meg tudjuk oldani, a “dzsungelszerű” telkek sem jelentenek gondot. Kedvező áron, rövid határidővel dolgozunk, és igény esetén gondoskodunk az ágdarálásról is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni bozótirtás szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, akár még ma.

Gally elszállítás és fa kivágás, ha kertgondozásra van szüksége!

gally elszállításGally elszállítást rendeljen olyan cégtől, ami minden kihívással meg tud birkózni! A hozzá nem értés több gondot szül, mint gondolná!

A kert rendezés, telek tisztítás olyan feladatok, amit el tud végezni egymaga is a kert tulajdonos. Miért tenné azonban, ha mi jobban és gyorsabban el tudjuk végezni a kerti munkát, amire szüksége van? Vegyük például a fa kivágást, a zöld hulladék eltüntetését! A megfelelő ágak lemetszése, fűrészelése, a beteg vagy túl nagyra nőtt fák kivágása és az ebből a munkából származó zöld hulladék összegyűjtése, majd elszállítása időigényes feladat. Időigényes és fáradtságos is, amit rendszeresen el kell végezni.

gally elszállítást és a többi, zöld hulladékhoz köthető feladatot is rendelje meg tőlünk! A gally elszállításhoz rendelkezünk pakolható teherautóval, eszközökkel és olyan kollégákkal dolgozunk, akik minden megbízást elvégeznek alaposan.

A fa kivágás, gally elszállítás, zöld hulladék kezelés a csapatunk közreműködésével  gördülékenyen folyik majd. Kérje árajánlatunkat azonnal!

Ágdarálás és fa aprítás bármikor, amikor szükség van rá!

ágdarálásAz ágdarálás gyors segítség a kerti zöld hulladék feldolgozásához. A darálás és fa aprítás speciális berendezéssel történik.

A lemetszett, lefűrészelt gallyak és ágak nem maradhatnak a pázsiton, mert nem szép látvány semmilyen formában sem és még balesetveszélyes is. Az ágak sorsát a tulajdonos dönti el. Lehet belőlük apríték, amiből mulcs készülhet és a kert szépségét, egészségét szolgálja. Aki nem akarja felhasználni semmire sem az ágdarálás folyamatának végén keletkező fa aprítékot, azt elég elszállíttatni a szolgáltatóval.

Az ágdarálást többször is meg lehet rendelni, mert a kerti munkák egy évben több alkalommal is megkövetelik a metszést, gallyazást és az ehhez kapcsolódó feladatokat. Az ágdarálás folyamata csupán pár egyszerű lépésből áll, amit mi elvégzünk Ön helyett kedvező díjszabással!

Lépjen kapcsolatba velünk és kérje szolgáltatásunkat, amikor a zöldhulladék már nem fér a kertben! Az ágdarálás legyen a mi feladatunk, Önt már csak a rendezett kert fogadja majd a helyszínen!

Ágdarálás kertépítéshez!

ÁgdarálásÁgdarálást a kertépítéshez is célszerű rendelni. Az őszi hónapokban tervezi meg az új kertjét? Segítünk a kivitelezésben!

A kertépítés általában nagyszabású projekt, ami többféle feladatot is magába foglal. Ezek közé a feladatok közé tartozik például a zöldhulladék összegyűjtése és feldolgozása is. A növények, gallyak, ágak leghatékonyabb feldolgozását az ágdarálással lehet megvalósítani. Az ágdaráláshoz azonban erre a célra tervezett ágaprítógépre van szükség. Az apritógépekbe kell adagolni a meghatározott átmérőjű gallyakat, amiket ledarált formában gyűjtenek össze. Az aprítékot az összegyűjtés után el is szállítják a helyszínről, de fel is lehet használni, például komposztként. Az ágdarálás folyamata ezzel a végére is ér.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne kedvező ágdarálás árakkal dolgozó cégtől zöldhulladék feldolgozást rendelni! A helyszínen a megbeszélt időpontban elvégezzük az ágdarálást teljes egészében, összegyűjtéssel, szállítással együtt. A nyomunkban csak megtisztított, rendbe tett kert marad!

Zöldhulladék elszállítás rugalmasan!

zöldhulladék elszállítászöldhulladék elszállítása a legkényelmesebb megoldás a terület rendbetételéhez. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, válassza a könnyebb utat!

Az őszi kerti munkák során előfordulhat, hogy jelentős mennyiség gyűlik össze a zöldhulladékokból. Sokan nem igazán tudnak mit kezdeni ennyi ággal, növényszárral, levágott fűvel, így kénytelenek a területen hagyni a munkálatok nyomait. Ebben a formában nem igazán lehet élvezni a rendezett környezet látványát, így továbbra is igencsak lehangoló összképet nyújt a kert. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen kellemetlenséggel számolni, bízza ránk a zöldhulladék elszállítást!

zöldhulladék elszállítást rugalmas, minőségi szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Velünk könnyedén, egyszerűen megszabadulhat az összegyűlt nagy mennyiségtől, így nincs akadálya annak, hogy végre gyönyörködhessen a szép, rendezett környezetben.

Megkeresése után rövid időn belül a rendelkezésére állunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretné ránk bízni a szállítást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Ágdarálás kertépítésből származó zöldhulladékhoz

ÁgdarálásÁgdarálással nem csupán az általános zöldterület gondozási feladatokat lehet elvégezni, de az olyan projektek sem nélkülözhetik, mint a kertépítés. Egy kertépítés alkalmával sokféle dolgot lehet elvégezni, tereprendezésre is szükség lehet. Az ágdaráláshoz egy olyan kertészeti berendezést alkalmaznak, ami képes a növényi hulladékot egyenletesen ledarálni. Ez a módszer segít abban, hogy minden zöldhulladék, amit a tereprendezés, kertépítés során gyűjtöttek össze, hamarosan feldolgozott formában kerüljön elő a berendezésből. Az ágdarálásra tervezett berendezés használatának további előnye, hogy a felaprított faágak, gallyak nem vesznek kárba. Tökéletesen fel lehet használni őket az új kertben is, például talajtakaróként. Így semmi nem kerül a szemétbe a munkálatokból.

Amennyiben érdekli ez a szolgáltatásunk és meglátta a lehetőséget az ágdaráló gépben, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a csapatunkkal! Minden érdeklődőnek a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén adunk személyre szabott árajánlatot!

Szolgáltatásainkról dióhéjban

fakivágás

Akinek van kertje, tudja, hogy minden évszakban van vele munka. Minden időszaknak megvannak a maga feladatai, hol kevesebb, hol több.

Ha építkezés előtt áll, érdemes minket telektisztítás, illetve bozótirtás miatt hívnia, hiszen tapasztalatunknak és szakszerű eszközeinknek köszönhetően gyorsan végzünk az ilyen jellegű feladatokkal.

Szinte egész évben szükség lehet fakivágásra, majd ágdarálásra, melyben szintén a segítségére leszünk.  Zöldhulladék elszállítás előtt is érdemes ágaprítási szolgáltatásunkat igénybe venni, hiszen ezzel jelentősen megkönnyíthető a gallyak elszállítása.

A nyári zivatarszezonban szükséges lehet a veszélyessé vált fák kivágása, melyet a balesetek és további károk elkerülése érdekében érdemes mielőbb elvégezni. Egy veszélyes fa nem szakszerű kivágása könnyen további károkat okozhat, ezért fontos, hogy szakember segítségével végezzük ezt a műveletet!

Ágaprításra, zöldhulladék elszállítására van szüksége? Keressen minket bátran szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

A zöldhulladék elszállíttatásának fontosságáról

zöldhulladék elszállításAmikor a kertben tevékenykedünk, biztosak lehetünk abban, hogy keletkezik zöldhulladék, amelyet nem dobhatunk a háztartási hulladék közé. A tiltás a környezetvédelem miatt lett bevezetve, ugyanis naponta több tonna szemetet termel ki a lakosság, így ha a zöldhulladékot vegyítenénk a háztartási szeméttel, még tovább növekedne a hulladék mennyisége, ami rendkívül káros a környezetünkre nézve.

Különítse el az otthonában keletkezett zöldhulladékot, és szállíttassa el az erre kijelölt helyre! Napjainkban több kihelyezett ponton vásárolhatunk zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákot, amibe belerakhatjuk a levágott füvet, vagy a metszések után keletkezett növényszárakat.

A zöldhulladék elszállításával mindenképpen rutinos és a teendők kapcsán jártas szakembereket érdemes megbízni, hogy valóban elérje célját, hogy külön kezeljük háztartási szemetünktől.

Ha a zöldhulladék megérkezett a kijelölt helyre, ott megtörténik újrahasznosítása, ennek köszönhetően nem halmozódik tovább a szemét!

Legyen rendezett kertje, és egyben védje környezetét, éljen a zöldhulladék elszállíttatás lehetőségével!

Ágdarálás az ápolt kertért

ágdarálásEgy kertet, udvart, vagy akár parkot egész évben rendben kell tartani. A kerti munkák közé tartozik a gyomlálás, a sövény nyírása, az avar gereblyézése, vagy éppen a fametszés is. Ezeknek a feladatoknak az elvégzése nem csak az összkép miatt fontos, de a növények egészséges fejlődését is segíti!

A fametszés a túl hosszúra nőtt, vagy éppen a korhadt, beteg ágak eltávolítását célozza meg, ami biztonsági szempontból is fontos! A felhalmozódó zöldhulladék, kisebb-nagyobb gallyak, ágak eltávolítása több módon is történhet, de az ideális megoldás az ágdarálás!

Miért érdemes profikat megbízni és az ágdarálás mellett dönteni? Ahelyett, hogy a zöldhulladékot feltornyozná a kert sarkában, vagy hagyná a kertet végzetesen elvadulni, inkább bízza ránk az ágdarálást! Így a nagyobb méretű ágaktól is gyorsan, könnyen és egyszerűen megszabadulhat, a kert pedig pillanatok alatt újra rendezett és szép lesz! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat ágdaráláshoz is!

Az ágdarálás és előnyei

ágdarálásA kertek, fákkal beültetett udvarok gondozásához elengedhetetlen, hogy a beteg, korhadt, túlnőtt ágakat, kisebb-nagyobb gallyakat lemetsszük a növényekről. Az így keletkező és felgyülemlő zöldhulladékot többféle módon is el lehet tüntetni. Az egyik az ágdarálás!

Miért érdemes ágdarálással megszabadulni a faágaktól? Ennek a módszernek több előnye is van!  Az ágdarálást erre tervezett géppel végzik, ami az ágakat aprítékká darálja. Az aprítékot ezután hasznosítani is lehet, a faágak nem vesznek kárba, például felhasználhatjuk talajtakaráshoz az őszi-téli időszakban, vagy hozzáadhatjuk a komposztanyaghoz, készülhet belőle biomassza, betakarhatjuk vele az ágyásokat! Az ágak ledarált állapotban sokkal kevesebb helyet foglalnak el, ennél fogva sokkal könnyebben lehet őket szállítani is. Ez nem csupán olcsóbb, de környezetbarátabb megoldás is, mintha elégetnénk a fát.

Keressen minket bizalommal ágdarálással kapcsolatban, és válassza a faágak megsemmisítésének legelőnyösebb módját!

Zöldhulladék szállítás vagy ágdarálás?

zöldhulladék elszállításItt az ősz, ami jelentős mennyiségű zöldhulladékot is eredményez, hiszen ebben az időszakban hullatják a fák a leveleiket, ráadásul a kerti munkálatok nagy része is az évszakhoz kötődik. Az ilyenkor felgyülemlett zöldhulladékot nem szabad a lakossági szemétbe dobni, hanem gondoskodni kell elszállíttatásukról, ehhez pedig a tevékenységre engedéllyel rendelkező vállalkozást szükséges találni.

A jó hír, hogy nem kell kutatnia a megfelelő cég után, ugyanis vállalkozásunkban újabb előrelépés történt, aminek eredménye, hogy megkaptuk a hivatalos engedélyt a zöldhulladék szállításra, így cégünk önmagában is garancia. Természetesen az engedély nem változtat a szolgáltatások minőségén, így most is a maximalizmusra törekedve gondoskodunk a zöldhulladék elszállításról vagy akár a telektisztításról!

A tevékenységre kapott hivatalos engedély csak visszaigazolás számunkra arról, hogy megfelelően végezzük a munkánkat, amire a jövőben is törekszünk. Keressen minket bátran, és bízza ránk a zöldhulladék elszállítást, fakivágást!

Ágak, gallyak: aprítás a kertben

aprításEgy kertben, parkban, kisebb-nagyobb zöldterületen mindig akad valami tennivaló, ám nem mindig van, aki megcsinálja ezeket a feladatokat ahhoz, hogy a zöld terület rendezett és barátságos maradjon egész évben.

Forduljon hozzánk bizalommal, és gondoskodunk arról, hogy mindig gondozott, esztétikus, megnyugtató látvány vegye körül! Tevékenységünk sokrétű, így a bozótirtástól a zöldhulladék összegyűjtésén át az aprításig terjed. Vállaljuk ágak, gallyak aprítását, illetve azok elszállítását is.

Miért hívjon minket ehhez a feladathoz is, ahelyett, hogy maga csinálná meg? Fölösleges fáradoznia, hacsak nincsen hozzá profi munkagépe! Mi rendelkezünk olyan aprításra alkalmas, modern berendezésekkel, amikkel maradéktalanul el lehet tüntetni a metszésből hátramaradó kisebb-nagyobb ágakat. Ez a zöldhulladék így nem lesz útban, nem csúfítja el a területet és balesetet sem okoz. Gyorsan, maradéktalanul fel tudjuk dolgozni, aprítás után pedig elszállítjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és az aprítást is bízza ránk!

Segítünk a gally elszállításban!

Segítünk a gally elszállításban!Akinek van saját kertje, jól tudja, hogy mennyi munkával jár a zöldterület szépségének és rendezett kinézetének fenntartása. A rendszeres munkák nemcsak azt a célt szolgálják, hogy a kert pázsitja, virágai és fái szépen nőjenek, jól érezzék magukat és viruljanak, de azt is, hogy a szemnek kellemes látványt nyújtson. Ebbe a képbe nyilvánvalóan nem illik bele a kertben szanaszét heverő gallyak látványa.

A metszés, a túlnőtt ágak levágása vagy a beteg gallyak eltávolítása során óhatatlanul is összegyűlnek a földön a feleslegessé vált kisebb-nagyobb ágak és gallyak. Ám ezeket nem lehet olyan könnyen eltüntetni, mint a gyomokat vagy az avart. Gally elszállításra van szükség!

Forduljon hozzánk bizalommal gally elszállítással kapcsolatban, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat, ha már nem győzi egyedül a kerti munkát! Ahelyett, hogy a felesleges ágakat egy kupacba halmozná, és csak kerülgetné, szabaduljon meg tőlük gally elszállítással, hiszen már csak a helyet foglalják! Elérhetőségeinken mindent megtudhat a részletekről, keressen minket bátran!

Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu