A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Telektisztítás, ágdarálás az új medence helyén? Megoldjuk!

23 augusztus 2023
 augusztus 23, 2023
ágdarálás
Kategória Blog

Az ágdarálásra nem csak a szokásos kerti munkák alkalmával van szükség. A medence telepítésnél is jól jön a keletkező zöldhulladék feldolgozása.

A telepített medence a kertet egy jobban kihasználható helyszínné tudja tenni, ahol pihenni, úszni, szórakozni is lehet víz mellett. A medencének ki kell jelölni  a helyet, ahová a kiválasztott medence típus kerül. Mielőtt bármi történne, meg kell tisztítani a területet, ha szükséges.

Medence telepítéshez telektisztítás és ágdarálás

A telektisztítás lényege, hogy a medence kijelölt területén és annak környékén eltüntessenek minden, zavaró tereptárgyat vagy növényt. A túl közeli fák, bokrok csak plusz munkát adnak a medence tisztításához, mert beszennyezik a víz felszínét, így át kell ültetni, ritkítani vagy metszeni a növényeket. A gyökereket, köveket is el kell távolítani a medence területéről.

A telektisztítás munkafázisa járhat azzal, hogy nagyobb mennyiségű zöldhulladék halmozódik fel a kiásott földhalom mellett. A legegyszerűbb mindent felaprítani és újrahasznosítani tüzelő, mulcs vagy komposzt formájában. A zöldhulladékot el is lehet szállíttatni, ha nincsen a számára hely. Az eltüzelés az egyetlen, ami nem jöhet szóba, mert balesetveszélyes és szabályokhoz is kötik.

Nem kell egyedül vesződnie

A telektisztítás már önmagában fárasztó művelet. Tegye egyszerűbbé a medence területének előkészítését azzal, hogy megrendeli tőlünk az ágdarálás szolgáltatását! A helyszínen saját berendezésünkkel pillanatok alatt feldolgozzuk az ágakat, kisebb-nagyobb gallyakat, így azok nem foglalnak többé értékes helyet. Célszerű ennek a munkafázisnak a végén kérni az ágdarálást, hogy a medence telepítésénél már ne legyenek a helyszínen az ágak.

Várjuk minden olyan ügyfél megkeresését, aki szeretne gyorsan megszabadulni az ágak, gallyak, gyomok zöld hulladékától. A szolgáltatás hatékonyan tünteti el a felesleges zöldet, mert a darálás után el is szállítjuk a maradványokat, ha a megrendelő nem tart igényt rájuk. Az ajánlatunkat kérje a megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu