A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Milyen esetekben van szükség profi bozótirtásra?

16 január 2023
 január 16, 2023
bozótirtás

Kategória Blog

A bozótirtásnak köszönhetően olyan területek is használhatóvá tehetők, amiket évek óta elhanyagoltak. Keressen minket bizalommal, bízza ránk a bozótirtást!

Ha egy területet elhanyagolnak, akkor a természet gyorsan elkezdi visszafoglalni azt, vagyis beindul a szukcesszió. Ez a folyamat egy bizonyos pontig könnyen megállítható és visszafordítható, de egy idő múlva már csak a professzionális eszközökkel végzett bozótirtás jelenthet megoldást.

A szukcesszió a különféle növénytársulások fokozatosan történő, egy irányba mutató fejlődése. Egy elhanyagolt területen a korai szukcesszió során elsőként olyan pionír fajok jelennek meg, amelyek gyorsan nőnek, könnyen szaporodnak, kis termetűek. A folyamat későbbi szakaszában lassabb növésű, nagyobb, hosszabb életű és lassabban szaporodó növények veszik át a hatalmat.

Professzionális bozótirtásra általában akkor van szükség, ha már a szekunder szukcesszió is beindult. Ez előtt az esetek többségében még könnyebben kezelhető a helyzet, hiszen a folyamat első részében főleg a lágy szárú növények gyors elszaporodása történik, amelyektől egyszerűen meg lehet szabadulni kaszálással és gyomirtózással. Természetesen, ha nincs ideje vagy kedve ezzel foglalkozni, akkor ezt is bízhatja cégünkre.

A bozótirtáshoz minden korszerű eszközzel és technológiával rendelkezünk. Ha egy régóta elhanyagolt területet szeretne hasznosítani, akár mezőgazdasági területként, akár építkezésre, számíthat ránk: a bozótirtást megfizethető áron, rövid időn belül elvégezzük.

Cégünk teljes körű szolgáltatást biztosít és a bozótirtás mellett gondoskodik a keletkező zöldhulladék sorsáról isVállalunk ágdarálást, melynek köszönhetően akár újra is hasznosítható a darálék, illetve, ha nincs szükség az aprítékra, akkor annak elszállítása is egyszerűbb. A zöldhulladék szállítás szintén megrendelhető szolgáltatásunk.

Amennyiben bozótirtásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére! Ha kérdése merült fel, a megadott elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk.

Comments are closed.

Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu