A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Milyen esetekben érdemes igénybe venni a profi telektisztítást?

11 április 2023
 április 11, 2023
Telektisztítás

Kategória Blog

Telektisztítás keretein belül vállaljuk elhanyagolt területek rendbe tételét, legyen szó régóta használatlan nyaralóról vagy egy most vásárolt ház kertjéről.

Egy olyan zöldterület, amit hosszú hónapokig, esetleg évekig nem használnak, idővel szinte megközelíthetetlenné válik, ez teljesen természetes folyamat. Eleinte csak egyre gazosabb lesz, de amikor már sűrű, esetenként tüskés cserjék, fák tarkítják a területet, a növényzet szinte áthatolhatatlanná válik. De vajon milyen esetekben érdemes profi telektisztítást igénybe venni?

Évek óta nem használt hétvégi telek, nyaraló kertjének rendbe tétele 

Nem ritka, hogy valakinek van egy hétvégi háza, nyaralója, de valamilyen oknál fogva hosszú ideig nem tudja azt kihasználni, sőt, még látogatni sem igazán. Amikor viszont a tulajdonos szeretne ezen változtatni és újra használatba venni a területet, rádöbben, hogy ez nem is olyan egyszerű és a megoldáshoz már kevés lesz egy fűnyíró. A profi telektisztítás ilyenkor gyors és hatékony segítséget nyújt.

Most vásárolt, elhanyagolt telek használhatóvá varázslása

Az elhanyagolt, nem szépen rendben tartott területekhez általában jutányos áron lehet hozzájutni, ezért sokan döntenek mellettük. Ilyenkor azonban számolni kell azzal is, hogy az az adott állapotában használhatatlan, és első lépésként az elburjánzott növényzet eltávolításáról kell gondoskodni. Cégünk ebben is tud segíteni, hiszen minden korszerű eszközzel rendelkezünk, ami a profi telektisztításhoz szükséges.

Természetesen a telektisztítással meg lehet próbálkozni saját kezűleg is, de a tapasztalatunk az, hogy ez csak ritkán vezet sikerre. Ha már nem elég egy fűnyíró, hanem komolyabb szerszámokat is be kell szerezni, amiket a későbbiek folyamán várhatóan nem fog többet használni, akkor jobban megéri szakemberekre bízni a feladatot.

Amennyiben Ön éppen olyan céget keres, ami gyorsan és hatékonyan oldja meg a telektisztítást, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeinken.

Comments are closed.

Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu