A tevékenységi körünk Budapest és Pest megye

Éljen új szolgáltatásunk lehetőségével: Bízza ránk a fűnyírást!

fűnyírásA jó idő beköszöntével a növényeink is új erőre kaptak, ezzel együtt gyepünk is rendkívüli gyorsasággal növekszik, köszönhető ez elsősorban a rengeteg csapadéknak. Sok háztartásban nincs idő kertészkedésre, így fűnyírásra sem, pedig kertünk összképe fontos, és egy fűnyírás nagyon sokat segíthet rajta.

Ha nincs ideje fűnyírásra, bízza ezt szakértőkre! Először azt gondolnánk, hogy csak esztétikai szempontból érdemes figyelmet fordítanunk telkünk megtisztítására, pedig sok más fontos tényező is számít ebben az esetben. Ha családunkban kisgyermek van, vagy háziállatot tartunk elkerülhetetlen, hogy belesétáljanak a fűbe, így egy bizonyos hosszúság után már nagy könnyedséggel bújnak meg benne a különböző rovarok, bogarak, és nem utolsósorban a kullancsok, amik nagy veszélyt jelentenek minden élőlény számára. A rendszeres fűnyírással ezeket az élősködőket távol tarthatjuk kertünktől, és nem adunk nekik annyi lehetőséget a rejtőzködésre. A fűnek is jót tesz a rendszeresen nyírás, ezáltal szellőzik, és felfrissül a növény.

Ha nagy telekkel rendelkezik, és nincs ideje kertgondozásra, vegye igénybe új szolgáltatásunk, a fűnyírás lehetőségét, vagy ha zöldhulladék szállításra, fakivágásra lenne szüksége, akkor keressen fel minket!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat
Telefon:06703891565
E-mail: gavai67@indamail.hu